Güneş Enerjisi`nden Lisanssız Elektrik Üretimi Eğitimi İstanbul`da gerçekleşti !

 

Enerji sektörünün insan kaynakları ve eğitim danışmanlığı şirketi EnerjİK, sektörün eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Güneş Enerjisi’nden Lisanssız Elektrik Üretimi Eğitimi 5 Ekim tarihinde İstanbul’da gerçekleşti.

 

Lisanssız elektrik üretimi kapsamında güneş enerjisi santrali kurarak sektörde faaliyet göstermek isteyen tüzel kişilere ve şahıslara mevzuat, teknoloji ve uygulamalar konularında temel bilgi ve becerilerin kazandırılmasını amaçlayan eğitim 5 Ekim Cumartesi günü 09:30 - 18:00 saatleri arasında İstanbul Barbaros Hotel`de gerçekleşti.

 

Fotovoltaik Güneş Enerjisi İle İlgili Temel Bilgiler, Şebeke Bağlantılı Fotovoltaik Güneş Enerjisi Sistemleri,  Dünya’da ve Türkiye’de Sektörün Mevcut Durumu ve YEK Kanunu gibi konuların anlatıldığı eğitim kapsamında katılımcıların merak ettiği konular ayrıntılı bir biçimde işlendi.

 

Makine Mühendisi İzzet SEFERBEYOĞLU ve Elektrik Elektronik Mühendisi Abdurrahman MERZİFONLUOĞLU`nun eğitmenlini yaptığı "Güneş Enerjisi`nden Lisanssız Elektrik Üretimi Eğitimi", bireysel işletmeciler ve mühendislerin katılımıyla gerçekleşti.

 

Eğitimin ardından katılımcılara "Eğitim Katılım Belgesi" verildi.

www.enerjipostasi.com

07 Ekim 2013

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR