Kongreye Davet

Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı / EIF 2014’ün Değerli Katılımcıları ve Ziyaretçileri,

 

Bakanlığımızın destekleri ile Global Enerji Derneği tarafından 24-25 Kasım 2014 tarihlerinde “EIF / Uluslararası Enerji Kongresi” nin bu yıl yedincisi düzenlenecektir.

 

Sizlerin de takdir ettiği üzere enerji dünya gündeminin birinci sırasını iştigal etmekte, artan Dünya nüfusu ve yakın gelecekte tükenmesi beklenen enerji kaynakları sorunu küresel boyutta değerlendirilmesi gereken bir sorun olarak nitelendirilmektedir.

 

Herkesin malumu olduğu üzere, enerji politikaları sadece ülkelerin kendi sorunu olmaktan çıkmıştır. Bu konuda atılan adımlar dünya genelinin etkilemekte olup, enerji politikaları küresel boyutta değerlendirilmektedir.

 

Bu çerçevede, “EIF 2014” ün Türkiye ve diğer birçok ülkeden çok sayıda üst düzey yetkili ve enerji sektöründe faaliyet gösteren firma yetkilerinin bir araya getirerek sektörün geleceğine yönelik hususları değerlendirme fırsatı oluşturulacağına inanıyorum.

 

Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak, “EIF 2014” ün başarılı geçeceğine inanıyorum. Bu anlamda tüm katılımcılara teşekkür ederim.

Taner YILDIZ / T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı

http://www.enerjikongresi.com/2014

Eylül 2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR