Hendek Belediye Başkanı Ali İnci üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

 

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri ile Osmanlı Çadırı nda bir araya gelerek gençlerle sohbet etti. Sohbette AK Hendek İlçe Eğitim Fakültesi Konseyi Başkanı Tamer Kebap ve konsey üyesi öğrenciler Başkan İnci ve AK Parti ilçe Başkanı Şenay Sakal a sorunlarını dile getirdiler.

 

Başkan İnci, gençler için her şeyin güzelini yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutma gayretindeyiz. Bulunduğunuz Osmanlı Çadırı nı da siz gençler için yaptık. Çadırımız yaz kış faaliyettedir. Burada bir araya gelip ders çalışabilir sohbet edebilirsiniz. Eğitim Fakültesi ve Yüksek Okulda okuyan öğrencilerimizin yapacağı projelerin yanındayız. Sakarya Üniversitesi nden bir grup öğrenci tarafından güneş enerjisi ile çalışan araba SAGUAR ın sponsoru da Hendek Belediyesi dir. Kendilerine her türlü desteği sağladık ve yapılan yarışmalarda dereceler elde ettiler. Sizlerden de projeler bekliyoruz. Sizlerin daha iyi almaları için elimizden geleni yapmaya hazırız. Belediye olarak Eğitim Fakültemize üç bina yaparak eğitime destek verdik ve vermeye devam ediyoruz. Seçim beyannamemizde söz vermiş olduğumuz. Kargalı Hanbaba mahallesinde bulunan 2. OSB nin girişindeki 30 dönüm arazi üzerine üniversite ile birlikte Türkiye nin en teknik ve modern Meslek Yüksek Okulu Atölyelerini yapacağız. İlçemiz her yönden hızla gelişip büyüyor. Her alanda birincilikler elde ediyoruz. İlçemizin daha da gelişmesi için elbirliği ile çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Gençlerin, Başkan İnci den mescit ve bilgisayar taleplerini, Başkan İnci en kısa sürede yerine getirme sözü verdi.

 

Başkan İnci Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi başlıklı ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

www.medya73.com / 09.12.2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR