Tayland Motor Fuarı na Yoğun İlgi

Tayland Uluslararası Motor Fuarı devam ediyor. Fuarda sergilenen yeni model ve markalar ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

 

Başta Avrupa markaları olmak üzere Malezya ve Japonya dan getirilen bazı markaların bulunduğu fuarda Tayland ilk kez karavan araba ile tanıştı. Toyota firmasının getirdiği 80 bin dolar etiketli mini karavan, fuarda ilgi odağı oldu.

 

Fuara katılan Audi ise, A1 serisini Taylandlılara ilk kez sunmuş oldu. Japon Mitsuoka markasının da Tayland pazarına ilk defa girerken, 12 silindirli aracıyla lüks bir görünüme sahip olan Mitsuoka, 3 modelle otomobil severlerin karşısına çıktı. Fuarda ayrıca 1939 model Moris 8 otomobil de boy gösterdi.

 

Hyundai firmasının güneş enerjisi ile çalışan otomobili Blue Will ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılanırken, ayna olarak web cam kullanan aracıyla alıcısını bekliyor.

 

1-12 Aralık tarihleri arasında yapılan fuar, ülkede etkin bulunmayan markaların dikkatini çekerek, Tayland otomotiv sektörünü zenginleştirmeyi amaçlıyor. İHA / 10 Aralık 2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR