Panasonic`ten enerji çözüm fikirleri

Panasonic "Çevreci İnovasyon Fikirlerini" ve Network bağlantılı AV ürünlerini IFA 2011`de sergiliyor.

 

Panasonic Almanya`nın başkenti Berlin`de 2 - 7 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) 2011 fuarında araçların elektrikle çalıştığı, evlerde enerjinin depolandığı Fujisawa Akıllı şehir uygulamasının birebir örneğini, dünyanın en büyük 3D plazma televizyonunu, televizyonun etrafında birbirlerine network ile bağlanan AV ürünlerini ve daha birçok enerji çözüm fikri sergileyecek. Panasonic`in fuardaki standı online ortamdan da takip edilebilecek.

 

Kuruluşunun 100. yılına denk gelen 2018`de elektronik sektörünün "1 numaralı çevreci inovasyon şirketi" olmayı hedefleyen Panasonic, IFA 2011`deki standında bu hedefe paralel olarak geliştirdiği yeşil teknoloji ve enerji çözümlerini sergileyecek. Panasonic`in enerji çözümleri hem evler hem de şehirler için kapsamlı enerji yönetim fikirlerini içeriyor. Panasonic fuarda ayrıca yepyeni bir interaktif televizyon deneyimi sunan VIERA Connect`ten evde ve profesyonel ortamda kullanıma yönelik, genişletilmiş 3D Full HD ürün gamına kadar network uyumlu AV alanında geliştirdiği en son ürünleri de sunacak.

 

IFA 2011`deki Panasonic standı 3 ana bölümden oluşuyor: Bunlar, "Yeşil Teknoloji ve Enerji Çözümleri Alanı"; "Dijital AV Network Alanı" ve "FULL HD 3D Alanı".

www.geleceginenerjisi.com

23.08.2011

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR